Sunday, February 8, 2009

Indahnye Seni....

Name mamat nh David, hasil seni sorang mamat femes bernama Michelangelo. Seni sungguh statue ni yek... kagum gua tengok~ Girls, tutup mata anda!

Penat gile siot~!!!

Fuhh, harini memang penat gile. Dari pagi bangun subuh sampai skang (11.20), aku mengadap computer dok setup projek aku nh. Secara ringkasnye ni schedule aku harini;

Pagi
-gosok gigi
-breakfast
-ngadap computer buat research website2 Clickbank

Petang
-ngadap computer lagi, nonstop... (berhenti gi toilet, makan n solat je)

Malam
-masih ngan computer...

Sian Hunny aku xley nk borak lepas rindu.. I mish U too~ huhu, jap gi I col U ok.. Jgn lupa gosok gigi n basuh kaki sebelum guling2 atas tilam tu~
Btw, ada orang tnye nape aku xletak gambar sendiri? Hehe, xsempat lagi la.. skang aku letak ek, tengok la puas2 wajahku yg 'hensem' ini~
Ni la me n my Hunny~ Skang aku nk rest, sok sambung keje. Kalau aku straight buat keje sampai sok pagi, hilang la kg(s) yg penat aku kumpul selama nh.. Hehe, I baru je reach my target 60kg~ Alamak, fon dh bunyi... Paham2 la ek..

Kemaman Kopitiam

Pada suatu hari yg indah dan agak menyedihkan(sebab dh nk balik penang meninggalkan makwe yg cumel di Pahang), kitorang beramai2 (6 orang je sebenarnya) pegi ke Kemaman Kopitiam untuk bersuke2. Lepas makan, aku pon pegi la bayar. Tersedak hampir termuntah gak aku ngan price kat Kopitiam tu. Tak sangka plak harga lebih kurang hotel. huhu... Tengok la bill yg aku dapat ni;


Yup, itu la harga yg aku bayar. Walaupun xde masalah nk membayar, tapi terkejut gak la. hehe, next time nk makan kena tanya price... yeah~!
Nak tengok cemana rupa Kemanan Kopitiam ni?

http://www.kemamankopitiam.com/

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO