Saturday, March 20, 2010

Aku dah ada ILMU PENGARUH!


Ilmu Pengaruh, "bukan jampi tapi seni"... dh lama gila aku cari buku ni!!! nak tunggu cetakan kedua memang sangat lambat.. cetakan pertama dh sold out. dh banyak kedai aku cari, tak jumpa... tapi hari rabu haritu aku terima buku ni dari sorang officer aku yang kebetulan beli buku ni dan tak tau nk buat apa... (saja2 beli sebab rasa cam penah dengar aku sebut)... tak fikir banyak, terus aku beli dari dia.. summary??? nanti dulu ye, baru nk start baca....maklumat lanjut boley ke www.syahrulnizam.com...

p/s: bley tolong x?? bukak http://bonekalife.blogspot, pastu comment sket layout baru tu.. xsiap sepenuhnya lagi blog tu, so perlukan idea2 dan kritikan2 membina dari korang~ :D bley comment kt shoutout or kat sini ye... tq!!!!

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO