Saturday, June 26, 2010

Cool Jumper Contest

Woweeee~ sekarang terlalu sibuk untuk post entry... so, harini aku juz nk upload gambar je, khas untuk contest yang dibuat oleh cik Nina Aman. sedikit detail pasal gambar ni; gambar di ambil bersama Cik Aimi-Honey di Cherating oleh En Roy Roches.. masa nh perut penuh lagi sebab baru sudah makan bbq~


ok, syarat-syarat contest ni;
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
ok, next thing is aku kena tag few friends.... dan rakan2 yang saya nak tag adalahhhh~

  1. Aya-nee
  2. Uya
  3. Moona
  4. Roy Roches
  5. Aimi Honey


Friday, June 11, 2010

Lambang Zionis dalam komputer korang yang korang tak pernah perasan

ini merupakan email yang aku terima. so dengan perasaan ingin tahu, aku pon test...



ramai yg tidak tahu di dalam komputer kita ada menyimpan lambang zionis. tak percaya? lihat disini C:\ProgramFiles\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT\J0285926.WMF tolong delete file ni..foto kemenangan lambang zionis..harap hebahkan..

try it n korang akan nampak logo Zionis dengan lilin bercabang...

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO