Sunday, March 8, 2009

Aku Peraba?

8 Mac 2009, aku telah ngan rasminye menjadi penjenayah setelah berjaya meraba bontot sorang awek cun iaitu Silk Spectre II, sorang Superhero. tengok ni haa, bangganye muka aku time tu.

hunny, i pakai baju u bagi~

xnampak? jap aku zoom bontot dia ek.. tapi, jgn terlalu horny ye...


Silk Spectre II yg mengancam jiwa raga..

hehe, amacam.. jeles x? haa, korang nk tengok, click kt gambar tu bley la tengok gambar besar. haha, aku memang jahat! well, aku gi tengok cite WATCHMEN malam tu, tiket kol 9.15 malam, kt GSC Sunway Carnival Mall. cite rating 18PL (aku menyelit masuk gak walaupon aku baru berusia 16 tahun.... PERASAN!).. best tol adegan2 aksi dalam cite tu.. ada

1. aksi lawan-lawan
2. aksi lawan-lawan lagi (yg best gak sebab ada 2 jantina, hehe...)
3. aksi2 sensored (part yg amat diminati oleh kawan2 yg pegi menonton bersama aku)
4. aksi menyelak baju nampak ni**le.. (dalam panggung pon ada part xtapis ek, apa nk jadi ngan Malaysia skang ek...)
5. baju2 superhero yg best..

kesimpulannye aku amatlah teruja ngan jalan cite dan watak2 cite dan adegan2 dalam cite tersebut. rasa nk tengok lagi skali. 1 lagi, UNTUK PEREMPUAN!! korang mesti berminat ngan watak Dr. Manhattan yg bley pegi kemana saja tanpa memakai seluar dan menayang2 barang beliau yg tergantung itu! umm, ni la satu2nye watak flasher superhero yg aku penah tengok.

Dr Manhattan

Watchmen Superheros

pastu kitorang bergerak balik ngan SUBARU IMPREZA STI milikku..

Subaru Impreza STI aku, ngan bonet kete kaler hijau.. no plat kete terpaksa dibukak bagi mengelakkan kete dicam korang. ubah suai telah mendapat kelulusan JPJ, nampak je simple tapi mengancam!

haa, kitorang pon bergerak ke destinasi seterusnye iaitu restoran ntah ape namanye, makan dan lepak2 buat sementara waktu sehingga jam 1.30 pagi~

santapannye: Grilled Chicken Chop + Air Bandung = lebih kurang RM12.00.. lagi puas dari makan McD yg xmenyihatkan (cuba menenangkan perasaan diri sendiri dalam usaha memboikot McD)..

P+S= aku berasa macam nk menjadi sorang superhero spender diluar setelah melihat keunikan dan kemengancaman watak2 dalam cite nh..

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO