Saturday, October 17, 2009

Blog Aimi Berwajah Baru!



Memandangkan blog si Darling pakai template tak lawa, pastu susah lak nak send comment, aku paksa dia tukar template baru. Tapi, last2 aku sendiri kena buatkan untuk Aimi.. Aku tanya dia nak cemana? Aimi cakap nak yang cute, ada cartoon cumel2... Aku bagi cadangan kat dia, tapi dia nak satu template tu.. Pastu semua template aku tunjuk kena reject, xcute katanya... Template yang dia nak tu pon bukan lawa sangat.. hehe... Last2, diam2 aku buat template sendiri (actually edit template amek kat tenet je).. Aku letak muka Aimi kat blog tu.. Tak tau la apa dia nak comment. Kalau dia cakap tak cute jugak aku tak tau nak kata apa dah. Then aku tambah skali ngan gambar Aimi n d Geng (POWER ROOT RANGERS). Kenapa? Sebab Aimi sayang sangat kat diorang... Ntah2 lebih dari sayang aku.. (err...). Rasanya tak kot~
Ok, untuk korang yang mana belom sedar kewujudan blog Aimi, boleh la melayari ke blog beliau disini ye...

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO