Monday, December 21, 2009

Game Paling Susah Di Dunia!! (SERIOUS MODE!)

1st, bagitau aku game apa yang korang penah main.. 2nd, bagitau aku tahap susah cemana game korang main tu. aku berani cakap, tak ada game yang lebih susah dari game yang aku nk tunjuk nh. credit goes to Blog Jejaktrend kerana memperkenalkan game yang sangat-sangat-sangat-sangat menyakitkan hati aku dan sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat mencabar ni!





game ni ada banyak version. ada yang sampai level 50 dan ada yang sampai level 30. untuk link yang aku bagi ni, senang sket. kalau nak yang lagi susah, try yang ni;




Dari semalam lagi aku dok layan game gila ni, tak tau la sape yang buat game ni. ranking tertinggi yang aku dapat ialah level 5 untuk game 50 level, dan level 7 untuk game 30 level.. So, kalau rasa terer tu, try la game ni.

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO