Sunday, May 24, 2009

Jom Berbogel!!

Best tol entry kali ni! Untuk pengetahuan korang, ada satu website menawarkan perkhidmatan membogelkan korang. Katakan la korang teringin sangat nk bogel, tapi malu-malu lak nk bukak baju, bukak sluar luar dalam tayang depan orang, kang orang cakap apa plak... Jangan risau! Korang just hantar je gambar kat diorang dan diorang akan tolong bogelkan korang~
Tak perlu risau diorang tambah2 parut kat badan korang. Diorang ni bekerja ngan amanah skali.. cuma bagi detail sket kat diorang, diorang akan pastikan korang menjadi model bogel yang best!
TAHNIAH! Sesiapa juga skang boleh menjadi Nude Model! Tak perlu lagi menjalani ujibakat seperti Akademi Fantasia Bulan Madu, Malaysian Idola, dan pape je sume ujibakat mengarut semua tu...
Amacam, ada berani? haha, sedikit preview untuk korang ye~





Teringin jadi Model cam diorang? CLICK SINI!

Saturday, May 16, 2009

Aku Sorang Gadis Sexy? Aawww~!

Baru-baru ni aku menjenguk ke laman Mybloglog aku.... Nak tau apa aku jumpa? tengok ni...



Yeah, menarik kan?? Aku tetiba je dah jadi pompuan sexy tayang perut kat Mybloglog.. Bukan tu je, aku juga semakin muda, kini berumur 21 tahun! aawww~~ Nak tau nama aku? Hehe, malu lak nk bagitau.. Cute sangat la~ Nama aku ialah LittleStarStar~ aaawww~!
Hacker mana la baik sangat menukar jantina aku tanpa kos ni ek... orang lain nk tukar jantina kene kumpul at least RM10,000 baru boley dapat rupa pompuan, tu pon nampak lagi sket2 rupa laki. Aku ni, dah la free, perfect plak tu.. Cute, cantik, sexy, gebu, mengghairahkan, siap tindik pusat lagi... Pastu hacker tu bagi spesel bonus kat aku, KULIT PUTIH!
Perghhhh, aku tak tau cemana nk ucap time kasih kt hacker tu.. Kalau la aku bley jumpa hacker tu, aku nk cakap,"time kaseh la ye tolong ubah jantina saye dengan free je...".. Pastu aku aku nk bawak dia jalan2 pusing Penang, mesti dia suke pnye la jalan ngan 'pompuan comel' macam aku ni.. last skali, the grand finalle, aku nk blanje dia makan... makan penyepak berlaukkan tapak kasut keje aku...



yang sexy lagi cute,

Niijiusan

http://niijiusanpocket.com

http://yea-yeah.blogspot.com

http://bonekalife.blogspot.com


Saturday, May 9, 2009

Interview Aku dan Pelancong Langkawi...


Hari sabtu haritu aku pegi Langkawi.. so kita buat temuramah sket ngan aku ye..

Aku Tanye: Assalamualaikum, sedara Acap...
Aku Jawab: Walaikumusalam..
Aku Tanye: Boley start temuramah skang?
Aku Jawab: Boley..
Aku Tanye: Ni kali keberapa saudara pegi Langkawi?
Aku Jawab: Ni 1st time.. (menjawab ngan excited!)
Aku Tanye: Owh, dekat je tapi nape xpenah pegi?
Aku Jawab: Banyak tanye plak, dh xde orang nk bawak, nk pegi cemana?!!
Aku Tanye: Ok.. sory ye.. soklan lain, best tak pegi langkawi?
Aku Jawab: Langkawi was nightmare...
Aku Tanye: Huh, camtu plak? Nape tu?
Aku Jawab: Hujan lebat, harga mahal... xde awek pakai bikini tepi pantai..
Aku Tanye: Owh, saudara ni pervert la.... grr!
Aku Jawab: Huh??
Aku Tanye: Ada pengalaman menarik di sana?
Aku Jawab: Ada.. Kete waja saye (kete sewa saye) dirempuh dari depan oleh 2 awek yang pemalu. diorang stop kt trafik light yang SEDIKIT CURAM DAN TERLAMPAU LA SEDIKIT! (xsampai 15 darjah kot) pastu bila lampu dah hijau diorang xbley nk drive. kete gostan ke belakang dan merempuh kete waja saye.. (kete sewa saye)..
Aku Tanye: Berlaku kerosakan? (suspen..)
Aku Jawab: xde pape pada kete tapi sedikit kerosakan pada otak mereka yang memandu Gen-2 kerana di hon oleh saya.. PONNNN!!!!!!!!!!!!!!
Aku Tanye: Lawa tak awek tu?
Aku Jawab: xnampak plak, diorang xnak bukak pintu dan tingkap. tapi diorang bukak baju! yea!
Aku Tanye: huh??? (wow!)
Aku Jawab: Tipu jela... haha....
Aku Tanye: @#$%^&*
Aku Jawab: ..........
Aku Tanye: Apa tempat menarik yang sedara pegi?
Aku Jawab: Semua tempat biasa je.. xde menarik pon. pantai pon xmencapai expectation.. cuma ada pemandangan menarik awek2 korea pakai skirt pendek.
Aku Tanye: owh, amek gambar x???
Aku Jawab: buat apa?
Aku Tanye: nk layan malam2...
Aku Jawab: Bini kat umah nk letak mana?
Aku Tanye: Dah kawin ke?
Aku Jawab: Blom.....
Aku Tanye: @#$%^
Aku Jawab: Nk tanye apa lagi nh.. saya bz nh...
Aku Tanye: Owh, ada keje ke?
Aku Jawab: X, saya cuti skang.
Aku Tanye: (garu kepala..) ok la, tu jela untuk harini... bye.. muahhhh!!
Aku Jawab: (Melarikan diri dengan pantas....)

Sedikit hidangan gambar2 hensemku disana..




Yang bergaya,

Niijiusan

http://niijiusanpocket.com
http://bonekalife.blogspot.com

Tuesday, May 5, 2009

Blog baru aku NIIJIUSANPOCKET.COM dah siap!


Perhatian! aku nak umumkan bahawa blog baru aku telah pun siap. tapi, baru setengah jalan. ada beberapa features lagi yang belum aku tambah seperti BARANG FREE yang aku janji nk bagi. kali ni aku menggunakan hosting berbayar. berikut merupakan sedikit detail tentang blog aku.

Nama: Niijiusan Pocket
URL: http://niijiusanpocket.com/


yeah, itu sahaja detailnya, sedikit kan? hehe... untuk pengetahuan korang, blog aku kali ni menggunakan platform wordpress. kebanyakan pro blogger menggunakan platform wordpress kerana ianya lebih advance dengan plugins dan widget yang mantap. wp juga lebih mesra search engine seperti pakcik google dah atuk yahoo.. apa saja yang anda taip pasti akan lebih cepat di serap oleh pakcik dan atuk itu berbanding blogger, sebab itulah wp merupakan pilihan pro blogger dan juga syarikat2 besar dunia.

maybe ada sesetengah korang yang teringin nak mendapatkan nama domain sendiri, seperti;

http://rohayarasmin.com @ http://moonamerah.org @ http://royroches.net @ http://gulekapas.biz @ http://adamokhtar.com.my

tetapi tidak tau caranya atau tak tau harganya...
so aku cite sket kt korang pasal budget. untuk blog baru aku tu, bayarannya cuma RM65 setahun. diulang, RM65 SETAHUN!

yeah, murah je.. tapi, korang kena banyak blaja pasal wordpress. nk guna blogger pon boleh gak. tapi alang2 dh register domain name sendiri, guna jela wp.. aku pon blaja sendiri je. walaupon susah sket compare ngan blogger, tapi aku rasa berbaloi. so far, aku masih blaja cemana nk buat form bagi free gift untuk korang.

so.... korang yang dh baca post nh, cuba la tengok2 blog baru aku pastu komen la apa yang patut. aku memerlukan komen untuk memantapkan lagi entry2 dan juga layout blog aku. jangan lupa add link aku. kalau korang tengok xde link korang kt page aku, inform je or kontek aku. kang aku add.. aku nk add semua tapi xingat. maybe ada yang aku tertinggal. huhu.. dats all for today, nak kembali ke blog baru~

Friday, May 1, 2009

Happy Birthday Mama!

berapa umur mama skang?

28 April haritu besday mama. aku nk post lebih awal tapi xsempat sebab ada komitment lain. very busy these day.so hari ni baru bley post, sebab harini cuti! labour day!!

mama skang umur dh masuk 49 thn (nombor sengaja dikecikkan), masih lagi bekerja sebagai sorang guru yang garang lagi tegas tetapi berdedikasi kat Sek Keb Pmtg To' Jaya. ajar subjek math, english, bm dan kajian tempatan. mama ngajar kt situ sejak 1st posting lepas habis maktab. she is one of the best teacher there for her commitment and one most loved by pupils there. mama gak slalu kene gi kursus kat langkawi pastu kitorang pon order la 'ferero rosieeee', dan lain2 coklat kegemaran. aku xpenah gi langkawi lagi...

dekat ngan 28 april tu, aku dh order hadiah from e-bay. setelah penat bidding, akhirnya menang gak. actually aku jenis xpandai nk pilih hadiah. aku slalu nervous bila dengan ngan besday, xtau nk beli hadiah apa, aku slalu nk hadiah yg aku bagi tu sumthing spesel dan lain dari yg lain. xtau la hadiah tu ok ke x. aku bagi aroma terapi Lampe Berger kt mama. since bilik mama ada aircond, so bau aroma terapi tu merebak seluruh rumah gak la. adik aku darjah 4 lak beli sticker hello kitty pastu buat kad ngan lukisan menggunakan ketas lukisan. pastu dia kecoh kt satu kelas dia n time mama masuk nak mengajar, sume bangun nyanyi happy besday. woah, suprise gak tu. f.y.i, adik aku skolah kt tempat mama ngajar. n mama ngajar kelas dia gak. agak2 besday aku nanti ada suprise x?

i wish to give her more, maybe a 'daughter in law' as a most special present. hehe... someday. but skang kene focus kt keje yang bertimbun, n hope that by the end of this year, i'll manage to grab the success of my hardwork these day. ada lagi 7 bulan, need to work harder, in order to achieve the dream i dreamed. Bonekalife, here i come!

p/s: kadang2 otak panas sangat sebab keje non-stop so sok kene la bagi otak rest jap, enjoy ke Langkawi!

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO