Saturday, May 16, 2009

Aku Sorang Gadis Sexy? Aawww~!

Baru-baru ni aku menjenguk ke laman Mybloglog aku.... Nak tau apa aku jumpa? tengok ni...



Yeah, menarik kan?? Aku tetiba je dah jadi pompuan sexy tayang perut kat Mybloglog.. Bukan tu je, aku juga semakin muda, kini berumur 21 tahun! aawww~~ Nak tau nama aku? Hehe, malu lak nk bagitau.. Cute sangat la~ Nama aku ialah LittleStarStar~ aaawww~!
Hacker mana la baik sangat menukar jantina aku tanpa kos ni ek... orang lain nk tukar jantina kene kumpul at least RM10,000 baru boley dapat rupa pompuan, tu pon nampak lagi sket2 rupa laki. Aku ni, dah la free, perfect plak tu.. Cute, cantik, sexy, gebu, mengghairahkan, siap tindik pusat lagi... Pastu hacker tu bagi spesel bonus kat aku, KULIT PUTIH!
Perghhhh, aku tak tau cemana nk ucap time kasih kt hacker tu.. Kalau la aku bley jumpa hacker tu, aku nk cakap,"time kaseh la ye tolong ubah jantina saye dengan free je...".. Pastu aku aku nk bawak dia jalan2 pusing Penang, mesti dia suke pnye la jalan ngan 'pompuan comel' macam aku ni.. last skali, the grand finalle, aku nk blanje dia makan... makan penyepak berlaukkan tapak kasut keje aku...



yang sexy lagi cute,

Niijiusan

http://niijiusanpocket.com

http://yea-yeah.blogspot.com

http://bonekalife.blogspot.com


Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO