Sunday, September 6, 2009

Tak bley tahan~ Gile!!! GUNDAM LIVE SIZE!!!! SCALE 1:1!!!!!!!!!!

TAK BLEY TAHAN!!!!!!! gile tol aku tengok Gundam Live size ni... Scale 1:1 tu bebbbbbb~! yang aku beli pon paling besar 1:100.. walaupon skang aku dah tak se-fanatik dulu, steam gak aku tengok Gundam ni... Aku nak pegi JEPONNNNN!!! Nak bawak GUNDAMMMMM!!!!!!!!!!!!!! cakap banyak tak gune, korang ushar gambar2 kat bawah skali ngan video aku letak. nk cite pasal gundam ni aku rasa xde member2 aku yang minat. korang tengok jela gamba ni ek~












USHAR VIDEO PLAKKKKKK!!!!




PASTU ADA REAL GAME PLAK KAT JEPOONNNNN~~!!!!!!! Oh TIDAKKKK!!


Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO