Saturday, March 27, 2010

Kenapa Lelaki & Wanita Tak Dibenarkan Berkahwin?

Semakin hari, umur makin meningkat... Keinginan nk berumah tangga semakin membuak2... tak tau la kenapa, adakah sebab kita makin hari makin gatal?
Tapi, kenapa laki ngan pompuan xley kawin? pelik kan? kalau bukan laki nk kawin ngan pompuan, sape lagi? takkan nk jadi cam zaman jahiliah kot, gay dan lesbian berleluasa... OK, sebabnya ialah, TAKDE DUIT! yup, sape nk bagi korang kawin kalau duit xde? nk bagi makan pasir?
yang takde makwe tu lain cite la.. sampai terpaksa cari tanpa peduli apa2 aspek... tu dh tahap desperate namanya. lawa ke, tak lawa ke, baik or buruk, perangai best or perangai hodoh, perfect or cacat, semua dah mencapai tahap tak penting.. yang ada makwe cam aku plak, berusaha kumpul duit... tengok la kat bawah ni;



tu la gf i, cantik kan~ i nk kawin ngan dia la... tak sabar dh ni.. dh makin gatal dan miang dh aku nh~ memandangkan aku semakin gatal nak kawin, aku bukak balik satu buku yang dh lama aku beli... baca balik sebab bagus buku nh. apa yang aku cari dalam buku ni sebenarnya???

- mengetahui ke mana hilangnya duit.. guna sket2 so tak terasa la, tapi hujung bulan je tengok poket dh kering..
- bagaimana merancang kewangan dengan betul supaya orang gatal cam aku dan korang (yang gatal saje ye..) boley kawin lebih awal dari perancangan...
- penerangan barang yang diperlukan untuk majlis tunang dan kawin, so aku boley bajet la kos nk kawin...
- ada tips2 romantik untuk pasangan (bukan untuk yang gatal je tau..).. ATTENTION: GUYS NEED THIS!!
- beberapa cerita menarik sebagai peransang semangat menumpul duit~ :D

Buku apa tu ye? haaaa, hasil tulisan Shuth, buku yang bernilai RM20.00 nh padat ngan apa yang diperlukan oleh bakal pengantin! memperkenalkan kepada sape2 yang tak kenal;



 click pada gambar untuk tau lebih lanjut tentang buku ni @ untuk dapatkan free gift dari Shuth~ (^_^)

Ooppssssss~! buku ni xde tips2 dan teknik lepas kawin yang dicari ramai lelaki ye~ aku dh terpengaruh ngan ayat Shuth, SYOK OO KAWINNN~!!!! :)

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO