Saturday, July 18, 2009

Taik mu BUKAN Taik ku



Perhatian: entry kali ni ngan gambar diatas hampir berkaitan... sekian....

Suatu petang, kat tempat keje... Customer ramai, solat belom lagi. cepat2 aku lari naik tingkat atas, tukar kasut pegi tandas nk amek air semayang. cuba teka apa aku jumpa???? Yeah, sebijik cam gambar kat atas! ada 2 kat dalam mangkuk tu:

1. jenis berpusing-pusing dua kaler - akibat terlalu panjang, keluar dari 'rumahnya' secara slow motion serta gelekan pinggul yang mengghairahkan...

2. jenis 'bold' a.k.a jenis seketul yang tebal dihiasi jagung - mungkin akibat terlalu lama tahan maka ia menjadi keras dan sekali tembak kedalam mangkuk, terpercik airnya hingga ke atas...

Persoalannya, hidup dah lama, negara dah maju, pelajaran pon bagus, takkan nk flush pon tak reti? BENGAP! kalau taknak flush pon, at least tutup la mangkuk tu. ni tak.. biar terdedah sampai air pon terpengaruh ngan kaler taik tu. jagung pon dah terapung. nk je aku tangkap gambar, tapi takkan aku nk letak dalam blog. but, kalau ada permintaan, mungkin aku bley try next time..

Mungkinkah perlunya saintis2 kat dunia ni cipta mangkuk tandas special; kena flush baru kluar air untuk basuh berak. kalau tak flush, air takde, xnak flush, xpayah basuh. aku namakan sebagai FLUSH FLUSH BEBEH! bayangkan pas berak pastu tak basuh, gi sambung buat keje. pegang duit bagi kat customer, customer plak jilat jari nk kira duit, pastu jilat lagi jari tu, kira lagi, dan ulang ulang ulang ulanggg.... nah, amek ko customer, slalu ktorang je yang kena. korang jilat lekat air liur kat duit tu, pastu pas kt ktorang pegang plak.. (sila rujuk entry ini)

Suspek kejadian?? tak tau nk cakap... kena siasat dulu baru tau. tapi ada ke orang nk siasat kes taik dalam mangkuk tandas? lu pikir la sindri! chaloooo~!

p/s: agak-agak bila Flush Flush Bebeh akan dicipta??

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO