Saturday, April 18, 2009

Blog Baru Aku; Setengah Langkah Menuju Kejayaan



Aku bakal melancarkan blog baru dengan domain name sendiri.. harap2 berjaya. tapi aku xpasti lagi samada nk guna wordpress atau pun blogger. so far, ramai yang mencadangkan wordpress. tapi xpe.. so skang aku dalam proses blaja buat blog. then bila dh release, aku akan inform korang semua. satu lagi, dengan pelancaran blog baru aku, aku akan offer korang suatu yang PERCUMA! yeah, korang xsalah dengar, memang percuma... apa dia? xnak bagitau lagi. tarikh pelancaran pon akan diumumkan kemudian. hehe, so tunggu la ek.. but jgn risau, blog ni akan still maintain d same. tapi aku rasa blog ni akan diubah templatenya lagi kot... kasi lebih ringkas dan xserabut cam skang. mesti ramai yg tertanya2 nape aku ubah template blog ni jadi cam tempat iklan. hehe, ni experiment je sebelum aku buat new blog. tapi new blog tu bukan la semata2 tempat iklan. nk cite panjang pon xguna. nanti tengok sendiri dan jangan lupa dapatkan bende PERCUMA dari aku k..

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO