Saturday, January 15, 2011

Update pertama 2011 : Ke Arah Masa Depan Lebih Cemerlang

assalamualaikum dan selamat sejahtera,

tajuk entry kita pada kali ini adalah seperti yang tertera diatas... yeah, memang skema sket tajuk kali ni. memandangkan dh terlalu lama tak mengupdate blog ni, maka menjadi tanggungjawab tuan blog untuk update pada harini. tak ada apa yang nk dibicarakan sebenarnya, sekadar berkongsi planning tahun ni... insyallah akan dikemaskini lagi jika ada perubaha..

1. masuk tahun baru, gaji pon baru..
2. kini aku telah mendaftar sebuah perniagaan di atas nama AIDEA ENTERPRISE.
3. Kini aku memiliki sebuah Kedai Online KHAS UNTUK GADIS, WANITA, COUPLE, MAKCIK.... anda boleh kesini http://she-clicks.com untuk tengok2. setakat ni masih dalam renovation tapi korang dh boleh bookmark sebab nanti susah nk cari kedai banyak produk pompuan... :)

ok, tu je update untuk setakat ni... nanti aku update lagi setelah selesai 2 perkara penting~ :)

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO