Wednesday, July 1, 2009

Jam Menunjukkan Pukul 8.3 p.m5

Jam menunjukkan pukul 8.35 p.m, aku baru je sampai umah dan terus bukak laptop.. (solat pon dah ye...)

Aku xde pape untuk dicoretkan pada malam ni selain dari;

1. aku penat ngan keje yang banyak...
2. aku sakit pale ngan problem customer...
3. aku masih lagi mencari-cari idea untuk design Bonekalife yang baru...
4. Autoresponder aku masih gagal berfungsi ngan baik...
5. aku malas nk buat keje malam ni tapi menggagahkan diri untuk buat gak...
6. Aku teringin nak tengok Ice Age 3..
7. aku nak rest jap, tapi mesti jap gi tetido sampai esok pagi...
8. aku rasa sangat malas nak mandi sebab letey..
9. aku rasa nk blogwalking tapi xde mood.
10. banyaknye keje nak buatttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jam menunjukkan pukul 8.43 p.m, masa untuk click button 'Publish Post'... sekian saja coretan aku kali ni, adios...

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO