Sunday, September 6, 2009

Tak bley tahan~ Gile!!! GUNDAM LIVE SIZE!!!! SCALE 1:1!!!!!!!!!!

TAK BLEY TAHAN!!!!!!! gile tol aku tengok Gundam Live size ni... Scale 1:1 tu bebbbbbb~! yang aku beli pon paling besar 1:100.. walaupon skang aku dah tak se-fanatik dulu, steam gak aku tengok Gundam ni... Aku nak pegi JEPONNNNN!!! Nak bawak GUNDAMMMMM!!!!!!!!!!!!!! cakap banyak tak gune, korang ushar gambar2 kat bawah skali ngan video aku letak. nk cite pasal gundam ni aku rasa xde member2 aku yang minat. korang tengok jela gamba ni ek~












USHAR VIDEO PLAKKKKKK!!!!




PASTU ADA REAL GAME PLAK KAT JEPOONNNNN~~!!!!!!! Oh TIDAKKKK!!


3 Comentários:

roy roches said...

klu aku ade sekor pastu ltk dpn umah aku...perghh kembang idung jiran2 tgk huahuahua

kotak hati said...

wahh...cantik2 semua.mesti harga xboleh blah ye x? yang kecik pon dah mahal giler.

Niijiusan said...

bukan harga xley blah... yg ni ada 1 je kat dunia! specially constructed~ pergh, kalau aku dapat sebijik ni, aku xbeli kete dah, gi memana pon bawak bende ni je. pastu buat jadi pameran. sape nk tengok kena bayar. bley kumpul duit cepat2 nk kawin. hahaha!

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO