Sunday, May 24, 2009

Jom Berbogel!!

Best tol entry kali ni! Untuk pengetahuan korang, ada satu website menawarkan perkhidmatan membogelkan korang. Katakan la korang teringin sangat nk bogel, tapi malu-malu lak nk bukak baju, bukak sluar luar dalam tayang depan orang, kang orang cakap apa plak... Jangan risau! Korang just hantar je gambar kat diorang dan diorang akan tolong bogelkan korang~
Tak perlu risau diorang tambah2 parut kat badan korang. Diorang ni bekerja ngan amanah skali.. cuma bagi detail sket kat diorang, diorang akan pastikan korang menjadi model bogel yang best!
TAHNIAH! Sesiapa juga skang boleh menjadi Nude Model! Tak perlu lagi menjalani ujibakat seperti Akademi Fantasia Bulan Madu, Malaysian Idola, dan pape je sume ujibakat mengarut semua tu...
Amacam, ada berani? haha, sedikit preview untuk korang ye~





Teringin jadi Model cam diorang? CLICK SINI!

5 Comentários:

mOOn said...

wokeh baby. nati i try send ur pic. nak tengok jadik lagu mana. musti seksi paa. hahaha

Niijiusan said...

yeah... aku pon send pic ang gak~ kita tengok sama2 ye...

ada.m0khtar said...

idea anda b'dua sgt menarik
aku akn 2gu
teruja nyew nk teng0k
hahahaha

Niijiusan said...

tunggu je? alaa, jom la join skali, jgn memalu~

ada.m0khtar said...

segan r..
hehehehe

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO