Saturday, June 26, 2010

Cool Jumper Contest

Woweeee~ sekarang terlalu sibuk untuk post entry... so, harini aku juz nk upload gambar je, khas untuk contest yang dibuat oleh cik Nina Aman. sedikit detail pasal gambar ni; gambar di ambil bersama Cik Aimi-Honey di Cherating oleh En Roy Roches.. masa nh perut penuh lagi sebab baru sudah makan bbq~


ok, syarat-syarat contest ni;
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
ok, next thing is aku kena tag few friends.... dan rakan2 yang saya nak tag adalahhhh~

  1. Aya-nee
  2. Uya
  3. Moona
  4. Roy Roches
  5. Aimi Honey


8 Comentários:

ada.m0khtar said...

cun!

Aimi Honey said...

ala..i nak ltk gmbr pe?xde da gmbr melompat lagi tggi dri gmbr u~

mOOn said...

hadoi. segala gmbar dulu2 tiada dalam simpanan diri sndiri. macam mana nie. nak lukis bules? huhu

ayarasmin said...

hahaha...baru terbukak belog arini.owh.ada contest tag2 ker?

okay2..nanti aku godek2 gambar2 aku..

Asyraff Zulkifli said...

ahaa, jom join ramai2~!

Roy Roches said...

nice...pic akan diupload...huhuhu

Asyraff Zulkifli said...

caya la, join~!

Nina Aman said...

hi..hi..sudah view pic..suweet ar dgn gf..(=
result: 18 july okeh..tqvm 4 joining...

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO