Sunday, February 8, 2009

Penat gile siot~!!!

Fuhh, harini memang penat gile. Dari pagi bangun subuh sampai skang (11.20), aku mengadap computer dok setup projek aku nh. Secara ringkasnye ni schedule aku harini;

Pagi
-gosok gigi
-breakfast
-ngadap computer buat research website2 Clickbank

Petang
-ngadap computer lagi, nonstop... (berhenti gi toilet, makan n solat je)

Malam
-masih ngan computer...

Sian Hunny aku xley nk borak lepas rindu.. I mish U too~ huhu, jap gi I col U ok.. Jgn lupa gosok gigi n basuh kaki sebelum guling2 atas tilam tu~
Btw, ada orang tnye nape aku xletak gambar sendiri? Hehe, xsempat lagi la.. skang aku letak ek, tengok la puas2 wajahku yg 'hensem' ini~
Ni la me n my Hunny~ Skang aku nk rest, sok sambung keje. Kalau aku straight buat keje sampai sok pagi, hilang la kg(s) yg penat aku kumpul selama nh.. Hehe, I baru je reach my target 60kg~ Alamak, fon dh bunyi... Paham2 la ek..

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO