Friday, December 18, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest





Ok, dengar sini semua!!! Harini 1st time aku join contest! Contest yang melibatkan photo, memang feveret aku.. Apa yang aku perlu buat senang je, just upload logo contest and gambar black and white aku.. senang kan? so, my picture for this contest is.... sila click untuk larger size of picture ye..




Gambar ni adik aku capture time minum Honey Lemon Tea kat ladang teh Bharat, Cameron Highland. 1st time try nih, budget bley control la. Tapi tak bley tahan, no wonder la waitress tu bagi aku secawan penuh gula extra...
About this picture, aku tak edit pape kecuali tulisan, stroke tepi gambar tu. And then aku potong gambar berlebihan sebab aku berada kat tepi skali. Itu saja yang aku edit sebab gambar ni memang dah black and white. Gambar di capture guna Canon Digital Camera Ixus75 kesayangan aku~ Xde budget lagi nk beli DSLR. hehe...


p/s: teruja plak aku masuk contest ni. slalunya contest semua banyak untuk pompuan...

2 Comentários:

PiNk ButTeRfLy said...

hehe.. ok gak gambar ni.

yg tengah tu mesti ngah tahan pasal air manis sangat.

cantik la bile dah edit. =)

Niijiusan said...

hehe, memang pon. tak expect pon air tu nk 'manis' sampai camtu skali...

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO