Wednesday, June 10, 2009

Niijiusan Mini Studio Kembali!



















Tetiba aku terbukak balik gambar lama ngan member2. terkenang time study dulu. memang best. BEST SANGAT-SANGAT-SANGATTT!~ banyak aktiviti yang ktorang buat sama2. skang ni keje, busy gile. benci tol. komitmen pon banyak. nampak gambar2 kat atas tu? haa, tu semua keje aku time study dulu, edit gambar guna Adobe Photoshop (PSD).. kalau nk tengok gambar, click je pastu bley tengok size besar.
orang yang kenalkan aku ngan software ni ialah Elahi. pastu aku dah mula gile ngedit mende gambar ni. macam2 aku buat. Antaranya aku buat duit ngan skill aku ni. ada kawan2 yang upah untuk buat design. aku tak berkira sangat pon, tapi kalau orang bagi aku amek je.
pastu aku suka buat super impose. fuh, time tu memang best! blaja tukar muka ngan badan. sume member2 aku jadi mangsa. kadang2 aku ni 'nakal' sket. ada je muka kawan pompuan aku yang melekat kat badan model bikini. haha! SORRYYYY~!!! tapi jap je tu, pastu delete la..
then aku suka buat poster, edit gambar2 member jadi poster filem. buat special wallpaper untuk member, edit gambar konon2 macam profesional fotographer... paling best, buang jerawat yang penuh kat muka aku tu. tengok gambar aku kat atas, macho x? xde jerawat langsung!
macam2 lagi yang aku edit. tapi nape la gambar gf aku xde pon aku edit? hehe, sowy hun, time tu xkapel lagi.. skang i edit banyak2 untuk u ok~ :) gambar2 kat atas tu semua aku buat masa study dulu. seronok tol. tapi skang tak buat sangat dah. busy je memanjang. aku banyak buat design untuk BONEKALIFE je. kalau nk upload semua gambar mau habis free space blogger bagi kat aku, so aku upload sket jela ek.. nk tulis panjang2 pon xde orang nk baca, tengok jela gambar semua tu yek.. :P bye!


p/s: kpd sume member2 yang mana aku penah edit gambar korang n korang xsuka, mintak mahap bebanyak ye... gambar2 kat atas tu semua untuk suke2 dan sebagai kenangan je ok.. :)

6 Comentários:

teddykatak said...

comel2 sgt2 picture2 tuh..hehee

Niijiusan said...

hehe, tq~! tu sume keje dulu2 time study... skang xde masa dah nk buat semua tu...

teddykatak said...

anyway..nnti kalo kamu nak melamar aimi..kamu edit gmbr die masa zaman mude2 dulu..n make it some creative card..hehehe..sweett kn..letak cincin kat card tuh...gegege

Niijiusan said...

jgn la cakap kt sini.. kang dia tau... :P

mOOn said...

cup. nak tempah u jadik photographer i la time kawen nanti.. buless???

tapi agak dan sangat kaciwa setelah menuntun gambar beta yang sedang besukan besama rakan-rakan yang lain. tak bek tau nyah buat mak gini ..

Niijiusan said...

hehe, jgn la marah moon~ nape 1 plak yang kena jadi photographer? i bukan pro pon~~~

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO