Saturday, June 20, 2009

Kaabah (Part1)



Video di atas merupakan rakaman dari dalam Kaabah. Aku agak terkejut bila tengok video ni sebab ni 1st time aku tengok rakaman macam ni. Setahu aku bukan calang2 orang boleh masuk ke kaabah dan tengok dalam kaabah. antara cerita yang aku penah dengar;

1. jangan tengok bumbung kaabah dari dalam, nanti boleh jadi gila sebab nampak sesuatu yang sangat hebat luar dari jangkauan imaginasi manusia.

2. jangan ngintai dalam kaabah atas sebab yang sama.

3. orang yang melihat bumbung kaabah boleh gila sebab mereka akan mendapat suatu kebolehan melihat sesuatu yang orang lain tak boleh lihat.

4. Dengan melihat bumbung kaabah dari dalam, seseorang tu boleh nampak syurga dan neraka.

JANGAN PERCAYA APA YANG AKU NYATAKAN DISINI! tu semua tidak mempunyai bukti2 kukuh, aku cuma tulis apa yang aku dengar je. tapi aku ngaku memang cerita2 macam ni buat aku curious nk tau lebih lanjut tengtang kaabah. wallahualam...

to be continue...

2 Comentários:

mOOn said...

sungguh kerek intenet unibesiti aku.
langsung tak bagi chance nak tengok menda2 baek.

Niijiusan said...

unibesitimu itu mengajak buat maksiatkah?

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO