Sunday, April 12, 2009

Abang... Bila abang nak masuk meminang?? :-(

apa gediknye aku letak banner pasal kawin kt atas tu? hehe, dh xsabar nk kawin dh nh. member2 semua dh ramai tunang, yang dh kawin pon ada, yang dah ada anak pon ada gak. lagi best, sorang member aku dh ada anak yang masuk darjah satu tahun ni. perghhh, jeles tol aku tengok. last2 aku xtahan, aku pon membukak akaun Maybank2U aku pastu buat pembelian e-book Mas Kahwin Yang Hilang.

Click Sini untuk ushar2 features e-book ni..

setelah membaca, aku amatlah merekemenkan e-book nh. kenapa? sebab point2 yang diberikan kene sebijik2 jatuh atas kepala aku. contohnye aku yang dh bekerja ni, memang sesuai sangat. aku mula terfikir kena get ready n agak nyesal sebab tak siap sedia dari dulu lagi.. hampeh... bukannye mak bapak xbagi pendedahan, tapi diri sendiri buat pekak...

dulu masa study;
1. ada duit je habis gi outing.
2. time cuti sem habiskan pegi tengok wayang.
3. habis kat topup.
4. time praktikal, habis plak beli henpon baru.
5. kadang2 shopping sakan beli baju baru.

skang time keje;
1. agak nyesal duit xkumpul lagi nk kawin.. pompuan cepat tua wei....
2. tapi dok habis duit pegi sana sini enjoy itu ini...
3. nk buat simpanan, tapi duit habis bayar macam2.
4. nk buat OT? perghhh, penat siot..

so, apa aku nk buat nh? xbley tahan! so, ngan e-book nh, aku blajar sket cara pengurusan wang ngan betul. cemana nk kumpul duit. harap2 berjaya la ek... makin lama gua makin tua beb, mak tok gua pon dok tnye bile nk bawak balik girlfriend ke umah? haaa, part nh yang gua lemah nh.

apa lagi, xnk tulis banyak, nk tau lebih pasal cemana korang nk kumpul duit nak kawin nh, bukak sendiri website dia..



MasKahwin Yang Hilang

satu bende lagi aku lupa cite, apa bonus yang korang dapat? haaa, korang dapat 2 bonus iaitu:

1. 101 Idea Romantik
2. Senarai Bajet lengkap untuk majlis perkahwinan...

2 Comentários:

prettyrain said...

betul-betul.
aku yg pompuan ni pn blom start nyimpan lagi.
jeles dan sedih.
waaaaaa!

ihiks!~

Niijiusan said...

apa lagi.. start la skang~!

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO