Sunday, February 15, 2009

Superheroku~

Yeah, korang yg lahir tahun 80-an mesti layan cite2 superhero gitu.. ye x? pastu korang mesti masa kecik2 dulu nk jadi superhero. tengok movie je pastu kluar umah petang2 mule la lawan cam hero.. dak pompuan x tau la kan, maybe gi main patung Barbie ke... Superhero memang bagi pengaruh besar kt aku n kawan2 sezaman aku dulu, orang cakap pengaruh tv la. kalau nk main, dak laki mesti nk main lawan2, sape hebat nk jadi hero. sume nk jadi hero. yg besar sket mesti monopoli watak. all the time nk jadi hero. Polis pon kitorang anggap hero gak, sebab ada pistol. tapi bila tengok filem barat, diorang mesti lagi hebat sebab pistol diorang canggih. haaa, tonight, live in Suke Hati Blogging, khas untuk budak2 laki (pompuan pon bley layan) aku mempersembahkan HERO-HERO yg berjaya mempengaruhi dunia kanak2 kitorg dulu.. enjoy~

Batman 1966 Fight Scene


Adventures of Superman


Wonder Woman


Robocop


Thundercats


Transformers (trailer 2009 Revenge of the Fallen)


He-Man


Gyavan a.k.a Gaban


Kamen Rider Black a.k.a Satria Baja Hitam


Flashman


Maskman


Ultraman


ada banyak lagi.. tapi dh penat list~

4 Comentários:

Honeyza said...

AKU SUKE LAYAN SATRIA BAJA HITAM DULU2 DGN ABG AKU..KATUN THUNDERCAT PUN BESH...INGT LAGU DIE..

thundercat mkn tikus..thundercat mampus...haha....

tringt zmn knk2..besh..superhero skg pun dh xbpe nk tau sgt..jrg nk tgk..ultraman..power rangers..yg skg ney..busn je...huhu...

Niijiusan said...

Yeah. 80s kid memang enjoy habis ngan cte2 cmni.. ada banyak lagi nk list tapi kang korang penat layan lak. huhu~

roy roches said...

eh acap mane cybercop...yg bley kuarkn senjata kt mane2 pun...kt toilet pun bley...

Niijiusan said...

cybercop? haa, aku akan cuba buat spesel entry untuk dia..

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO