Friday, January 8, 2010

Surat Cinta Untuk Aimi Fadlini


Harini 8th January 2010.. so, i would like to take this opportunity to wish you

HAPPY BIRTHDAY!!!

Aimi, u skang dh 24thn.. time i mula2 kapel ngan u dulu, u baru 22thn. i'm really sorry for the late wish~ but juz so u know, no matter how old u become, the longer our relationship is, the more i love u! M***hhhhhh~!! \(^o^)/
So, the first present for u i'll give u for today is my pledge to work harder, to study harder, and to make sure i got trough ur mother's testsss~ hehe... i want u to become my bride! M***ahhhhhh! the next present will appear later since im far away from u rite now~ :P

14 Comentários:

prettyrain said...

dear. pls make a correction dekat date tu. kecik ati awek ko.

♥..::HoneYza::..♥ said...

btul2....nih mst srabut dgn kje..tarikh pn tersasul taip..he3...

neway..so swittttttt...;D

Asyraff Zulkifli said...

hehehe... memang tengah serabut ngan keje la... sangat2 serabut haritu tu~ btw, tq meza inform pasal tu. hehehehe.....

Aimi Honey said...

ngade2~!!!!!!!!!!u noe i wont dat easy tau nak erase dis feeling~uhuk!tapi xpe la..work n work k~!dun repeat dat same mistake nnt lagi ssh bby nak pujuk hun..hehe

syafawani said...

suwit:)

Asyraff Zulkifli said...

yeke? huuhuuuhuu.... tq for d comment~

kotak hati said...

acap...lama x menjenguk blog ko.wahh...gmbr kat seri pentas,xbetau aku pon nak masuk tibi,kalau x,awal2 aku dok dopan tibi tgk muka ko.hehehe

Asyraff Zulkifli said...

dok depan tv?? tu yg aku takut tuu... huhuhu, tengok jela recording.

sYa said...

soo sweet!! seribu lam 1 je org cam ko ni acap! untung aimi..huhu.

Asyraff Zulkifli said...

nk jadi yang 1 tu.... xnk aimi je yang untung.. i pon nk untung gak~ :P

Roy Roches said...

wah untung aimi dpt bf romantics...

acap...nape lips tu tebal smcm jeR...simbolik bibir u keR hehe...nice~

rozainahibrahim said...

rumantis!

rozainahibrahim said...

rumantis

Asyraff Zulkifli said...

tebal ke bibir aku roy?? huhuhu~ btw, aku rasa aku bukan jenis romantik kot, xpandai la... :P

Post a Comment

Asyraff's Blog © 2008. Template by Asyraff.

TOPO